Zoeken

Geslaagde partnerbijeenkomst 18 januari

woensdag 24 januari 2024

Op donderdag 18 januari - tijdens de Open Dag- organiseerde Mediacollege Amsterdam voor de tweede keer een partnerbijeenkomst.

De volgende partners waren uitgenodigd: Amsterdam Museum, Cultuurnetwerk, Hogeschool InHolland, Nationale Opera & Ballet, Gemeente Amsterdam, Simulatie Centrum Maritiem, Stichting De Jeugd van Nu, ITV Studios Netherlands, OBA, PXR, IDFA, META, Stadsarchief en de MBO Raad.
Kijkje in de keukenMA was helemaal ‘up & running’ met onze 14 mbo-opleidingen en dit zorgde voor een mooi kijkje in de keuken. Ook gaven we informatie over MALive, MAMedia en XR Lab. We sloten de bijeenkomst af met een netwerkborrel.

We hebben deze middag laten zien wat voor creatief en technisch talent wij in huis hebben. De deelnemers hebben aan den lijve ondervonden dat onderwijs, innovatie, techniek en de creatieve industrie bij ons daadwerkelijk samenkomen. Daarnaast gaf het event ook de mogelijkheid om te netwerken met andere partners, docenten en studenten van MA.
DoelEen centraal doel van deze bijeenkomst is het versterken van de relatie tussen het Mediacollege Amsterdam en onze partners. Wij zijn van mening dat een nauwe samenwerking essentieel is voor het gezamenlijke succes. Door beter met elkaar bekend te raken, hopen we niet alleen onze bestaande samenwerking te optimaliseren, maar ook nieuwe mogelijkheden te ontdekken die kunnen bijdragen aan een nog betere positionering van het Mediacollege in Amsterdam en omstreken.

Mocht je hier een volgende keer graag bij aanwezig zijn, neem dan contact op via communicatie@ma-web.nl.