Zoeken

Voorrondes Skills Heroes kwalificatiewedstrijden

Vorige week vonden bij MA de voorrondes plaats voor de kwalificatiewedstrijden in de categorieën Webdeveloper en Software developer.

maandag 21 oktober 2024

Vorige week vonden bij MA de voorrondes plaats voor de Skills Heroes kwalificatiewedstrijden in de categorieën Webdeveloper en Software developer.

Het was een spannende dag, waarin de studenten in een drie uur durende uitdaging streden om de felbegeerde titels. Na een zorgvuldige afweging heeft de jury haar beslissing genomen.

De winnaars zijn:
Webdeveloper: Bente Kavsek met als runner-up Sara Mohammed.
Software developer: Lars Swagerman met als runner-up Eugene van Aubel.

Wij feliciteren de winnaars en wensen hen veel succes in de volgende ronde!

Wat is Skills Heroes?
Skills Heroes zijn de Nederlandse vakwedstrijden voor mbo-studenten, waarbij deelnemers hun vakmanschap en talenten kunnen laten zien. Deze wedstrijden worden georganiseerd voor verschillende beroepen en sectoren, variërend van techniek en zorg tot hospitality en ICT. Deelnemers strijden tegen elkaar om de beste van Nederland te worden in hun vakgebied. Naast vakinhoudelijke kennis, worden ook vaardigheden zoals creativiteit, probleemoplossend vermogen en samenwerking op de proef gesteld.

Wanneer vindt Skills Heroes plaats?
De regionale voorrondes en kwalificatiewedstrijden vinden gedurende het schooljaar plaats. De winnaars hiervan plaatsen zich voor de nationale finale op 20 en 21 maart in de Rai in Amsterdam.

Waarom willen we als school meedoen?
Meedoen aan Skills Heroes geeft onze studenten de kans om te laten zien wat ze kunnen en nog beter te worden in hun vak. Voor ons is het een mooie manier om mbo'ers en vakmanschap extra aandacht te geven. Kortom, deelname aan Skills Heroes is een prachtige gelegenheid om talentvolle mbo-studenten in het zonnetje te zetten.